RÉCS

Romániai Értékesítési Csoport

(OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter projekt csoportja)

www.omnipack.hu

 

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Megtisztelő számunkra, hogy felkereste oldalunkat! Bízunk abban, hogy érdemi segítséget nyújthatunk kiváló termékeinek hasonlóan magas színvonalú csomagolásában!

Image1 Image2 Image3
Image4 Image5 Image6
Image7 Image8 Image9
Image10 Image11 Image12
Image13 Image14 Image15
Image16 Image17 Image18
Image19


Üzleti célunk:

Szakmai együttműködések, vagy igény esetén direkt export formájában történő szolgáltatások, alap-, félkész-, és késztermékek célirányos beszállítása a romániai piacra, az alábbiak szerint:

 • Szakmai együttműködések: Hitvallásunk, hogy nem újabb konkurenciaként szeretnénk piaci sikereket elérni, hanem romániai szakmai partnereket keresve, azok magasabb színvonalú termék-előállításához kívánunk megfelelő minőségű alapanyagok, vagy félkész termékek beszállításával hozzájárulni.

Ugyanakkor feladatunknak tartjuk a magyarországi piacra megfelelő román termékek értékesítésének elősegítését is!

 

 • Csomagolástechnikai Audit: Klaszterünk piaci szolgáltatása, mely keretén belül egy, az igényeknek megfelelően felépített szakember csoport átvizsgálja a termék előállító vállalkozás teljes csomagolástechnikai és logisztikai rendszerét. Célja a költséghatékonyság elérése és a vizsgált szakterület fajlagos költségeinek mérhető csökkentése.

 

 • Professzionális magyar csomagolástechnikai termékek beszállítása: Ezen a területen, gépeket, eszközöket és komplett technológiákat tudunk szállítani a felmerült igényeknek megfelelően.

 

 • Partneri együttműködések: A román és magyar piaci munkában érdekelt intézményekkel történő szoros együttműködések kialakítása, a megfelelő és naprakész információs bázis fenntartása érdekében.

 

 • 100%-ban komposztálható termékek: mely piaci alkalmazása jelentősen hozzájárulhat az élhető és fenntartható környezetünkhöz.

 

Klaszterünk kiemelt üzleti érdekű tagjai létrehozták a Romániai Értékesítési projekt Csoportot (RÉCS).

RÉCS tagok:

 • DBH Project Management Kft: Pályázat- és projektmenedzsment, vállalati befektetések, piackutatás, piacra lépés, innováció.
  Képviseli: Keresztúri Zsolt ügyv.

http://dbh-group.com/hu/   zsolt.kereszturi@dbh-group.com

 • ECOBIT Kft: Speciális vállalatirányítási MICROSOFT DINAMICS NAV (NAVISION) alapú szoftverfejlesztés.

Képviseli: Kiss György ügyv.

http://www.ecobit.hu/    gyorgy.kiss@citybyte.hu

 • POLIOL PET packaging Kft: Flakonfúvó gépek, elő-formák és kész PET-palackok gyártása.

Képviseli: Szabó Béla ügyv.

http://www.poliol.hu/  info@poliol.hu

 • PackPlast Kft: tömlő-extrúderen gyártott speciális poliolefin alapú koextrúdált és feldolgozott termékek Képviseli: Mercz Károly ügyv.

packplastkft@gmail.com

 • Bag-in-Box Kft: Baginbox termékek és töltési technológiák

Képviseli: Lénárt Imre ügyv.

lenard.imre@bibbaginbox.hu

 • UgrinPack-Erdősi Kft: Hajlékonyfalú papír, Poliolefin származék alapú és papír csomagolóanyagok tekercses és konfekcionált kivitelben, valamint extrúziósan bevont papírok és laminált termékek.
 • Képviseli: Ugrin András.

www.ugrinpack.eu  ugrin.andras@ugrinpack.eu